AYDINLIK OVAL ÇARŞI
reg-e66l7a0y.jpgreg-4ku2s4h4.jpgreg-6nmavj01.jpg
Proje No : PRJ-13-01
Proje Tarihi : 2013
Hizmet : Uygulama / Proje
İnşaat Alanı : 8.000m²
Kiralanabilir / Satılabilir Alan : 6000m²
Konut / Ticari Alanı :
Otopark : Açık Kapalı Otopark

Oval Çarşı Aydınlık, Bosna ve Binkonut’ da aktif şekilde çalışan Oval Çarşılar gibi bir yaşam merkezi olup Aydınlık’ da yaşamın yeni merkezi olacaktır.

Bir A Proje yatırımı olarak hayata geçecek olan Aydınlık Oval Çarşı 8.000 m² alan üzerine, 6000m ² satın alınabilir alanda 32 adet birbirinden farklı sektör ve markaya ait dükkan bulunacak olan Oval Çarşı Aydınlık; mimari ve işlevsel olarak Binkonut Oval Çarşı örnek alınarak inşa edilecek ve işleyecektir. Bu alışveriş ve eğlence merkezinin hayata geçmesi ve sunduğu seçeneklerle beraber AydınlıkEvleri hayata açarken bölge için yeni bir ekonomik pazar oluşturacaktır..

İçerisinde bulunacak olan, marketten, unlu mamüller fırınına, şarküteriden, kafeye, restoranttan düğün salonuna, terziden, hediyelik eşyacıya, mobilyacıya, fırına, mobilya ve beyaz eşyacıya kadar pek çok sektör ve markanın Aydınlık’ da bir araya gelmesini sağlayacak olan Oval Çarşı Aydınlık, sağlayacağı bu çeşitlilikle beraber Aydınlığa hayat katarken Aydınlı Evler’ i daha cazip hale getirirken, bölgenin değer ve yaşam standartını artıracak ve yeni haliyle bölge pek çok açıdan değer kazanmış olacaktır.

E-MAİL ÜYELİĞİ
Somuncu kampanyalarından haberdar olmak için lütfen mail adresinizi ve/veya cep telefonu numaranızı giriniz.



SMS ÜYELİĞİ
Anasayfa | Bize Ulaşın
Copyright 2017 SOMUNCU GRUP